Pages

15 Ekim 2011 Cumartesi

Iphone 4'e iOs 5 kurdum tüm programlarım ve müziklerim kayboldu mu diyorsunuz?

Yeni çıkan güncelleme ile iOs 5 kurdunuz ve telefonunuzdaki tüm programlar ve müzikleriniz mi kayboldu? Yanılıyorsunuz, aslında kaybolmadılar. Sadece aktarılmayı bekliyorlar.

Tabii ki jailbreak'li telefonunuzu güncellediyseniz o ayrı zira o zaman tekrar jailbreak yapana kadar programlarınızı göremezsiniz ama ücretli veya ücretsiz olarak aldığınız programları göremiyorsanız okumaya devam edin.

Öncelikle şu güzel haberi vererek başlayayım iTunes artık Türkçe! Yapmanız gereken iTunes sayfasından iTunes 10.5'i indirip kurulum esnasında Türkçe'yi seçmek. İndirmek için tıklayın.

Gelelim asıl mevzuya. Programlarınız ve müzikleriniz bilgisayarınızda duruyor. Aktarılmaları gerekiyor. Bunu yapmak için aletinizi bilgisayarınıza bağlayın. iTunes kendiliğinden açılmaya ayarlı değilse iTunes'u çalıştırın.

Aygıtlar (Devices) bölümünden aletinizi seçin ve sağ tuşa basın. Transfer Purchases (Satın Alınanları Aktar) seçeneğini seçerek arkanıza yaslanın.


Birkaç dakika sonra tüm programlarınız ve müzikleriniz aynen olmaları gereken yere dönecekler.

2 yorum:

  1. benim de bütün uygulamalarım yok olmuştu ve dediğiniz gibi yaptım fakat satın alınananlar ... üzerinden aktarılıyor eş zamanlamanın başlatılması bekleniyor yazısı cıkıyor ve 2 sanuye sonra yok oluyor uygulama falan da yok ortalarda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulamalari satin mi almistiniz yoksa JB'liydi de oradan mi indirmistiniz? Eger JB'li idiyse izlemeniz gereken prosedur farkli.

      Sil